У ФРАНКІВСЬКУ НА ВУЛИЦІ ТАРНАВСЬКОГО ЗРОБЛЯТЬ ДВОСТОРОННІЙ РУХ: СХЕМА

Найближчим часом буде запроваджено режим двостороннього руху на всій протяжності вулиці Тарнавського – від вулиці Василіянок до вулиці Купчинського.

 

Таке рішення обумовлене новою схемою руху на перехресті з вул. Дністровська. Про це повідомляє заступник міського голови Mykhailo Smushak

Крім того, дані зміни будуть синхронізовані з оновленою циклограмою роботи світлофору, який доповиться додатковими секціями і фазами.

Серед найбільш помітних нововведень будуть:

– можливість здійснення лівого повороту з Василіянок на Тарнавського в окрему фазу;

– можливість руху прямо з вулиці Дністровської на вулицю Тарнавського;

– новий пішохідний перехід черех вулицю Василіянок;

– можливість здійснення правого повороту з Василіянок на Тарнавського.

Нова циклограма світлофору складатиметься з чотирьох фаз, і буде практично безконфліктною, що суттєво підвищить безпеку дорожнього руху на даному перехресті. Рух з усіх напрямків буде більш плавним і передбачуваним.

Разом з тим, запроваджуючи таке рішення ми розраховуємо збільшити пропускну здатність даного перехрестя за рахунок використання потенціалу вулиці Тарнавського. Відтак, розраховуємо відчутно розвантажити ділянку вулиці Василіянок в сторону до вул. Вовчинецької та вулиці Галицької, спростивши тим самим рух приватного та громадського транспорту.

Окрім того, завдяки цьому рішенню ми врівноважимо потоки заїзду на кільце на перехресті вулиць Вовчинецької-Привокзальної та Купчинського. Зараз воно дещо розсинхронізоване відсутністю постійного потоку транспорту з вулиці Купчинського. Як наслідок, заїзд на кільце з вулиці Привокзальної є завжди довшим за рух з Вовчинецької.

В переддень змін схеми організації дорожнього руху по вулиці Тарнавського ми додатково про це обов’язково проінформуємо.

 

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради

76000

м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 7

тел.(03422) 53-22-12

факс: (0342) 55-24-42

e-mail: dkgmvk@ukr.net

Підпишись

Будь вкурсі всіх подій міста

Соціальні мережі

Search